Υλικά & Μηχανές Δόμησης

 
     
 
 

 

 
         
 
» Υλικά & Μηχανές Δόμησης
» Προϊόντα JUB
» Νέα
» Νέα Αρχικής Σελίδας

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης JUBIZOL

Τα συστήματα JUBIZOL προστατεύουν από την υγρασία, τον άνεμο, το κρύο και άλλες περιβαλλοντικές επιρροές, πληρούν τις κοινοτικές και τεχνικές προδιαγραφές, και είναι η μόνη λύση μόνωσης το κόστος της οποίας αποσβένεται εντός 6 ετών, προσφέροντας εξοικονόμηση των εξόδων ψύξης και θέρμανσης έως και 40%!
Στα συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUBIZOL η βασική στρώση κόλλας, το υαλόπλεγμα και ο τελικός διακοσμητικός έγχρωμος σοβάς εφαρμόζονται απευθείας πάνω στην θερμομονωτική πλάκα δημιουργώντας έτσι έναν στιβαρό και συμπαγή μονωτικό συνδυασμό που επενδύει το κτίριο και αντέχει στο χρόνο.
Είναι πιστοποιημένα κατά CE και ETA και παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών!
 
Κάθε κτίριο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα Σύνολο. Η λειτουργικότητα, χρηστικότητα, οικονομία και άνεση είναι στοιχεία που επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες που πρέπει να συνυπολογισθούν κατά τον σχεδιασμό του κτηρίου. 

Άνεση και Ζεστασιά στο σπίτι
 
Είναι απαραίτητο να επιλεγεί μια ιδανική λύση για τη σύνθεση και τα χαρακτηριστικά επένδυσης του κτιρίου ώστε να συνδυάζεται με τον τύπο χρήσης του κτιρίου, την τοποθεσία του, τον προσανατολισμό και κατασκευαστικό του σχεδιασμό.  
 
Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης JUBIZOL, προστατεύει από την υγρασία, τον άνεμο, το κρύο και άλλες περιβαλλοντικές επιρροές, ενώ παράλληλα προσδίδει στο κτίριο την επιθυμητή αισθητική εμφάνιση. Οι απώλειες ενέργειας μέσω των προσόψεων για μια τυπική κατοικία ανέρχονται ακόμη και στο 40% του συνόλου που απαιτείται για θέρμανση, ενώ σ ένα πολυόροφο κτίριο διαμερισμάτων, το ποσοστό αυτό αυξάνεται σημαντικά.
 
Σε εναρμόνιση με τις προσπάθειες για οικονομία ενέργειας και τη μείωση των δεικτών αερίων του φαινομένου του θερμοκηπίου, καθώς και με το στόχο μείωσης των εξόδων θέρμανσης για το χειμώνα και ψύξης για το καλοκαίρι, η εφαρμογή συστήματος θερμομόνωσης της πρόσοψης ενός κτιρίου καθίσταται αυξανόμενα σημαντική. 

Οι λύσεις που προσφέρονται από την JUB βασισμένες στην εκτενή εμπειρία μας σε διάφορες εφαρμογές των συστημάτων JUBIZOL αποδείχτηκαν εξαιρετικές όχι μόνο για τις καιρικές συνθήκες της Κεντρικής Ευρώπης αλλά και για τις ακραίες συνθήκες κρύου της Ρωσικής Άπω Ανατολής καθώς και στον ζεστό Ελληνικό και Ιταλικό Νότο.
  
Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης JUBIZOL χρησιμοποιείται σε διαφορετικούς τύπους κτιρίων  και αρχιτεκτονικά στυλ. Το σύστημα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις επαρκούς και αποδοτικής θερμομόνωσης των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου, προστατεύει τις προσόψεις από ατμοσφαιρικά φορτία και εκπληρώνει τις επιθυμίες για κάθε αισθητική εμφάνιση του κτιρίου.

Το σύστημα προσόψεων JUBIZOL παρέχει την επιθυμητή εμφάνιση σε κατοικίες, κτίρια γραφείων ή όποιον άλλο τύπο κτιρίου προσφέροντας χρωματικές αποχρώσεις και υφή τελικών στρώσεων, διακοσμητικά στοιχεία, μαρκίζες και άλλα παρεμφερή διακοσμητικά στοιχεία. Η εμφάνιση ανταποκρίνεται στο περιβάλλον και, επιπροσθέτως, αναδεικνύει την αρχιτεκτονική του κτιρίου.
 
Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επί μέρους στοιχείων του συστήματος θερμομόνωσης προσόψεων JUBIZOL καθορίζονται από ενδοεταιρικές κατασκευαστικές προδιαγραφές καθώς και σύμφωνα με τα πρότυπα της Σλοβενίας, της Ευρώπης και άλλα συναφή.

Η JUB ήταν από τις πρώτες Ευρωπαϊκές κατασκευάστριες εταιρίες που απέκτησε τα πρότυπα Ευρωπαϊκών Τεχνικών Εγκρίσεων (Εuropean Τechnical Αpprovals – ETA) για διάφορα συστήματα προσόψεων JUBIZOL ήδη από το 2004 και 2005, Το 2008 απέκτησε πέντε τεχνικές εγκρίσεις για εφαρμογή του συστήματος στην Γερμανική αγορά. Η JUB προσφέρει στους πελάτες της 10ετή εγγύηση ποιότητας για όλους τους τύπους του συστήματος. Τα προϊόντα του συστήματος JUBIZOL διασυνδέονται με ένα κόκκινο σήμα JUBIZOL – Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας.
 
Ο υπολογισμός εξοικονόμησης ενέργειας του συστήματος μόνωσης εξωτερικών τοίχων JUBIZOL μπορεί να γίνει με την μηχανολογική ηλεκτρονική εφαρμογή JUB JUBIZOL. Για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες στον τομέα εσωτερικής ή εξωτερικής διακόσμησης, η ιστοσελίδα της JUB www.jub.eu προσφέρει την εφαρμογή JUB Design Studio που παρέχει απεικονίσεις τυπικών δωματίων και αντικειμένων όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων που έχουν στη διάθεσή τους.  
 
 
 
Εγγραφα
  JUBIZOL BROCHURE
  1. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ETA JUBIZOL EPS
  2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ETA JUBIZOL XPS
  3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΕΤΑ JUBIZOL MW
  4. ΦΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ JUBIZOL
 
Εκπαίδευση συνεργείων για τη σωστή εφαρμογή του συστήματος JUBIZOL.

Παρακολουθήστε το video: 
 
 
 
 
     
 
Ορφέως 55-57  - Αθήνα 11854
Τηλ: 210-3421547 , 3425996 , 3410255, Fax: 210-3478622
Υποκατάστημα: Γαρδένιας 5 - Αχαρνές 13672
Τηλ: 210-2440788, 211-2144856, Fax: 211-2144856
Email: info@kalivis.com, Web: www.kalivis.com
This site is powered by Byte